Фирма Авто Свят ООД е основана през 1994 година с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на автомобилни добавки, авточасти, автокозметика, моторни масла и акумулатори.

Автомобилни добавки

Авто Свят ООД е водещ доставчик на автомобилни добавки за българския пазар като е изключителен представител за България на следните световно утвърдени производители от САЩ – CASITE, EVER-WEAR, PENRAY. На склад има и голяма гама автомобилни силикони, уплътнители за резби, лепила за метал и пластмаса, комплекти за ремонт на картери, радиатори, счупени стопове и други на най-големия Американски производител на такива продукти ITW / Versachem и на словенския производител ZOLLEX. 

Части за спирачни системи

Авто Свят ООД предлага на пазара най-голямата гама части за спирачната система за автомобили, микробуси, а вече и за товарни автомобили на водещия италиански производител SAMKO / LPR. Продуктите, които се предлагат са: накладки, спирачни помпи, цилиндри, дискове, барабани, маркучи, помпи за съединител, карета за полуоски, ангренажни ролки, водни помпи. SAMKO / LPR е доставчик на оригинални авточасти за Фиат, Алфа Ромео, Ланчия, Рено, Пежо и други производители на автомобили.

Филтри

Авто Свят ООД поддържа на склад над 1000 вида маслени, горивни, въздушни, кабинни филтри за всички видове леки автомобили, микробуси, камиони на фирмите FUJITOYO, Magneti Marelli, BOSHI, NIPPON, ALCO, David-Vasko.

Magneti Marelli

Авто Свят ООД поддържа на склад и доставя по поръчка всички продукти от гамата на водещия италиански производител – Magneti Marelli. На склад има автомобилни крушки на 12 и 24 волта, подгревни свещи, дебитомери, ламбда сонди, кабели за свещи, бобини, амортисьори задна врата, акумулатори, нитрилни ръкавици, инжекционн помпи и други.

FORMULA 1

FORMULA 1 – автокозметика от САЩ за професионална и домашна употреба. Номер 1 в САЩ, Канада и Мексико, а вече много добре приета и в България. Част от продуктите можете да намерите в бензиностанциите на ШЕЛ и Лукойл.

Електрическите инжекционни помпи и ламбда сонди от ACHR

Електрическите инжекционни помпи и ламбда сонди от ACHR /Китай/ са вече добре познати на нашия пазар поради отличното си качество и разумна цена. Фирмата произвежда по 4.2 милиона помпи годишно, които намират добър прием на пазарите в целия свят включително и в ЕС, САЩ  и др. Помпите са предназначени и за първоначално вграждане от всички китайски производители на автомобили. Производителят е сертифициран по ISO и дава 50000 км гаранция на помпата.

Резервни части

Авто Свят ООД има на склад над 5000 позиции резервни части на склад. Всички останали части и консумативи се доставят от България или чужбина за 2 – 72 часа. За да ви изготвим оферта, изпратете данните на вашия автомобил и ние в най-кратък срок ще Ви изпратим различни варианти.

Свържете се с нас

Телефон

02 868 9446
0898 680807

Email

auto@autoworldbg.com

Адрес

София, ж.к. Лозенец ул. “Банат” 16 партер (кръстовището на ул. Банат и ул. Орел)

Телефон

02 868 9446
0898 680807

Email

auto@autoworldbg.com

Адрес

София, ж.к. Лозенец ул. “Банат” 16 партер (кръстовището на ул. Банат и ул. Орел)